Together in IT

Het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s is de kernactiviteit van Yourdon.
Hierbij wordt derhalve altijd maatwerk opgeleverd zoals u wilt hoe het moet werken. Voordat een dergelijk ontwikkel traject wordt gestart, wordt er een korte scan van de huidige methode van werken uitgevoerd en gedocumenteerd.

your_2_1Op basis van de scan en de door u gewenste functionaliteit, wordt vervolgens een offerte uitgebracht. Hierbij wordt altijd het Fixed Price principe toegepast. U weet derhalve vooraf, welke kosten met de ontwikkeling van het programma zijn gemoeid en u komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Yourdon bouwt programma’s voor zowel intern (client-server technologie) als Terminal server concepten maar ook Cloud systemen met gebruik van bijvoorbeeld VPN. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ontwikkeltools van Microsoft ©. Voor opslag van data wordt gebruik gemaakt van MySql, MSSQL of SQLite.

Door gebruik te maken van eigen ontwikkelde bibliotheken is Yourdon in staat tegen lage kosten, hoogwaardige programma’s te ontwikkelen. Dit zijn zoals genoemd uitsluitend maatwerk oplossingen.

Neem geheel vrijblijvend met Yourdon contact op voor meer informatie.